12 Ekim 2009 Pazartesi

Ölürüm annem ben sana....


Biraz kötü gibi görünen bir başlık olsa da, öyle ama kim ölmezki sevgisinden yavrusuna.Evlat aşkı bambaşkaymış.Derlerdi de bu kadar olacağını bilmezdim.Bu fotoğraftaki minik kızımın bu bakışlarına resmen eriyorum.Yavrusu insana başka görünürmüş ya belki de öyle ama ben önceden de başkalarının yavrularınıda severdim.Ve dünya üzerinde hayran kalınmayacak bir bebek, çocuk yoktur ki.Hele çirkin bebek yada çocuk hiç yoktur.Bunu söylememin nedeni şu :

Geçen babamızla markete girdik alışverişe.Orada Elifi'i sevenlerden biri "ay çok tatlı, çirkin şey" dedi.Babamız şöyle bir döndü "Efendim ! " diye.Ben hemen açıkladım, nazar değmesin diye öyle sever bazıları diye.Ama ikna olmadı eşim."Olmaz öyle şey, çirkin çocuk mu olur, hele bebek olmaz.Olsa da öyle görülemez "diye.İnsan evladına hiç bir olumsuz lafı yakıştıramıyor bir kere daha anladım.

Seni çooooook seviyoruz annem, umarım bizi utandırmazsın.Senden tek isteğimiz bu.Daha çok erken dimi, neler düşünüyorum böyle !!!! :)

1 yorum:

  1. Hiç çirkin bebek olurmu..!
    Bende çirkin ördeğim diye severim çünkü derlerya annenin nazarı çabuk değermiş diyebende bir çocuğu seni çirkin diye sevince annesi kızmıştı bidaha söylermiyim anlayan anlıyo işte nazar değmesin diye söylendiğini..
    Allah nazarlardan korusun bebeğinizi:)

    YanıtlaSil